Sous vide 

Sous vide jest metoda gotowania potraw, w której żywność zamknięta szczelnie w plastikowej torebce próżniowej następnie umieszczana jest w kąpieli wodnej lub parowej w precyzyjnie kontrolowanej temperaturze niższej od tradycyjnego gotowania, dłużej niż w tradycyjnych procedurach gotowania

Sous vide
Sortuj produkty:
  • Cookpro

    Cena:1 199,00zł netto 1 680,00zł

    1 474,77zł brutto

    w magazynie
    Promocja

    Czytelny wyświetlacz LCD Regulacja temperatury co 0,1 °C Wmontowana pompka umożliwia równomierną cyrkulację wody Grzałka: 1.4 kW Zakres temperatury: +5 do 99 °C Regulowany uchwyt do mocowania w pojemnikach o różnych wymiarach i krawędziach Polecany do stosowania z pojemnikiem GN z poliwęglanu o głębokości 200mm.  Wymiary(HxWxD): 320x145x130mm

Zawartość koszyka

Brak produktów

Do ustalenia Wysyłka
1 230,00zł Do darmowej wysyłki brakuje Ci
0,00zł Razem

Zobacz koszyk

Szukaj

Menu

Zawartość schowka

Brak produktów

Zobacz schowki